Novice

Predstavitev skupine za samopomoč oseb z epilepsijo – Dolenjske regije na Festivalu Novomeškega poletja

10. julija, 2024

Vodstvo Festivala Novomeškega poletja je povabilo Skupino za samopomoč oseb z epilepsijo – Dolenjske regije, da danes, 10.7.2024 ob 19.30 uri, na predstavitev skupine pred koncertom Jure Lesar Trio, ki bo ob 20. uri.

Predstavitev skupine in njenega delovanja bo potekala v Parku Rastoče knjige, ki je pred Knjižnico Mirana Jarca. Vstop je prost. V primeru dežja se koncert prestavi v galerijo Knjižnice Mirana Jarca. Lepo vabljeni! 

Hvala, da so naši skupini Območna Skupina za samopomoč oseb z epilepsijo – Dolenjske regije, omogočili predstavitev pred dogodkom.

Poleg bomo imeli tudi svojo stojnico za morebitna vprašanja in opremljeni s strokovnimi gradivi. Hvala že sedaj gospe Anji Pavlin in gospodu Igorju Iliću za sodelovanje skupine in organizacijo. Hvala vsem za delitev objave naprej in hvala že sedaj vsem vam za prihod in pomoč pri udeležbi in poslušanju skupine. To je zopet eden korak več k razpoznavnosti skupine v širšo javnost, kjer imamo eno izmed večjih težav oz. možnosti širitve naše mreže. Kjer je naš osnovni cilj, da pomagamo osebam z epilepsijo ali staršem, ki imajo otroke z epilepsijo. Skratka, če pomagamo eni osebi, smo naredili veliko.

Karkoli vas zanima, nas kar kontaktirajte na naše naslove ali komentarje. https://novomesko-poletje.com/jure-lesar-trio/

Epilepsija Dolenjska regija:
Vodja skupine: Silvester, telefon: 064 250 240
E-pošta skupine: epilepsija.dolenjska@gmail.com
Facebook skupina: Epilepsija Dolenjska regija
https://www.facebook.com/groups/769784117568201